Huile Promo Box '' Huile Silhouette ''

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪150‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Hoe leuk is deze schattige box! een leuk cadeau om zomaar te geven, maar ook zeker leuk voor de feestdagen die eraan zitten te komen!

Productinformatie

Wat vind je in deze box:

1x Huile silhouette fl 100 ml
1x Savon marseille lavendel zeep
1x Aroma fusion boekje 

In een leuke Yonka box 

Huile Silhouette 
Is een voedende lichaamsolie die de huidtextuur verbetert. Het maakt de huid gladder en steviger. Deze olie is ideaal voor massage. Het draineert de huid en vermindert een sinaasappelhuid. Daarnaast laat het geen vettig laagje achter. Je huid ziet er elke dag soepeler, gladder en strakker uit. 

Yon-Ka Huile Silhouette zorgt voor een gladdere huidtextuur. Het bevat onder andere biologische sesamolie en baobabolie. Deze voeden, herstructureren en beschermen de huid. Dankzij de toevoeging van essentiële oliën van ceder, cipres en rozemarijn en roze peperolie wordt de huidtextuur gladder, de huid steviger en vermindert de zichtbaarheid van cellulite. Spray elke ochtend en/of avond een laagje olie op het hele lichaam en masseer het zachtjes in de huid. De olie trekt snel in en laat een zachte, verkwikte en mooiere huid achter. Dankzij de lichte textuur kun jij je direct aankleden na het aanbrengen.

Created with Sketch.