Facial Beauty 90 & 120 minuten

De behandeling bestaat uit een: Reiniging, Gommage, Fruitzuurpeeling, Onzuiverheden verwijderen, Gewenste modules, Gezicht nek en schouder massage, Masker dat aansluit bij het huidtype en afsluitend een Dagcrème.  

120 minuten: bestaat extra uit een collageen en of glyconight masker. Deze 2 maskers werken versoepelend voor de huid en verfijnen rimpeltjes en lijntjes. Het werkt huid verjongend ( anti-aging effect), egaliseert en hydrateert de huid. De huid voelt daarna zacht aan en zorgt voor een glanzend effect.  

Facial Relax 60 minuten 

De behandeling bestaat uit een: Reiniging, Gommage, 1 Gewenste module, Gezicht nek en schouder massage, Masker en afsluitend een Dagcrème. 

Beauty & Relax Body  60 & 90 minuten

In deze behandeling worden de producten van Yonka body gebruikt. 
De behandeling bestaat uit: Scrubben, lichaamsmassage, een heerlijke pakking en afsluitend een heerlijke body crème. 

90 minuten:  Extra het harsen van een lichaamsdeel 

Modules 

Bij Beauty&RelaxByJill is het ook mogelijk om losse modules te boeken namelijk:
Het harsen van: de bovenlip en kin, 
                             wenkbrauwen 
                             wangen 
                             oksels 
                             benen 

het verven van:  wenkbrauwen 
                             wimpers 

massage:           gezicht, nek en schouder 
                             rug 
                             been

Lash volume lift 

Een natuurlijke behandeling om je wimpers te krullen en te liften. 
Door de verschillende soorten pads en lotions zoals permanent en fixing ontstaat er een krul in de wimpers.
Je wimpers worden goed gevoed door de keratine lotion. 
de lash volume lift is bestendig tegen: zon, zee, zweet, douchen, zwemmen en geeft tot 6 tot 8 weken resultaat.
One By one (classic en Flat) & Russian Volume (+hybrid) & Kim K. lashes

One by One: Is een techniek waarbij er één voor één extensions op je eigen natuurlijk wimper worden geplaatst.  De extensions vallen langzaam van je eigen wimpers af en je kan er voor kiezen om ze bij te laten vullen.  Het geeft ongeveer 3 weken resultaat. 
Flat lashes zijn plat en aan het uiteinde is er een splitsing aanwezig. De flat zorgt daarom voor een wat opvallendere look 

Russian volume: is een techniek waarbij meerdere extensions op de natuurlijke wimper word geplaatst. 
Dit word gedaan door de speciale waaier techniek. 
Het plaatsen van de waaiers geeft een vol en opvallend effect. 
De extensions vallen langzaam van je eigen wimpers af en je kan er voor kiezen om ze bij te laten vullen.  Het geeft ongeveer 3 weken resultaat. 
Hybrid is een mix van one by one & russian.  

Kim K. Lashes zijn uniek door de spikes die worden geplaatst. Dit zorgt voor een whispy effect. Bij deze look word de L krul bij gebruikt.  De Kim. K look is de nieuwste trend in de wimpers. 

Henna Brows 

Henna zorgt ervoor dat de verf niet alleen op de haartjes pakt, maar ook op de huid blijft zitten. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en kan je een strakker effect creëren.
Hierdoor is het tekenen van de wenkbrauwen met potlood en of poeder niet meer nodig. Henna brows geeft 3 tot 6 weken resultaat. Henna brows is ook geschikt voor eerdere gezette permanent in de wenkbrauwen. 

Brow lamination 

Brow lamination is een speciale techniek om de wenkbrauwhaartjes omhoog en in de juiste richting te zetten. Dit zorgt voor een voller effect. Dit effect word bereikt door de verschillende lotions zoals permanent en de fixing. Bij deze behandeling is het epileren, harsen, verven en het stijlen van de wenkbrauw inclusief.
Brow lamination geeft 6 tot 8 weken resultaat

Brow Treatment 

In deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd, geëpileerd en of geharst in het door jou gewenste model. Daarnaast worden de wenkbrauwen geknipt  en er word een wenkbrauw gel aangebracht. 

Cosmetische voetbehandeling 

Incl. voetenbad ( nieuw)
Onze voeten krijgen soms hard te verduren na een lange dag. 
Een verwen momentje voor jou voeten is dan zeker belangrijk en daar hoort dan ook ons nieuwe voetenbadje bij!  In deze behandeling worden je voeten heerlijk gereinigd en daarnaast gescrubd. Er word een eeltspray aangebracht en met behulp van een vijl word de eelt verwijderd. De voeten worden heerlijke gemasseerd met behulp van het masker. Deze is voedend, verhelderend en hydraterend. de nagels worden geknipt en gevijld. De nagelriemen worden verzorgt door de nagelriemolie en de nagels worden gelakt met nagellak of gelpolish. 

Gelpolish 

Meer dan 100 verschillende kleuren bij ons te verkrijgen. 
Gelpolish in een lak dat droogt doormiddel van een UV of led lamp. Niet eindeloos meer hoeven wachten voordat het droog is of het weer overnieuw moet lakken, omdat het beschadigd is geraakt. Gelpolish of te wel gellak is direct droog wanneer het onder de lamp vandaan komt.  Ook raakt het niet beschadigd en groeit het met je nagels mee. 
Het zorgt ervoor dat je 3 weken plezier hebt van je nagels. Je kan het daarna laten verwijderen en of laten bijwerken. 
Je kan dan opnieuw een kleur kiezen naar keuze. Ook werken wij met verschillende nailart effecten. 

Gelpolish & Nagellak

Bij ons in de salon word tijdens de behandelingen gebruik gemaakt van gelpolish, maar er kan ook gekozen worden voor de normale nagellak. 

Tandenbleken 

In onze salon werken we met de bleeksets van Xtreme smile. Het is veilig, zonder pijn en of gevoeligheid. het blekend effect hangt af van: de natuurlijke kleur van de tanden, duur van de bleekperiode, de bleekmethode etc.  We beginnen de behandeling met een intake. Hierin bespreken en bekijken we informatie die van belang is voor de behandeling. We meten daarna met behulp van de kleurenschaal.  Tijdens de behandeling worden er bleekgels aangebracht en gaan per 15 minuten onder de lamp. 

Tandkristal

Het plaatsen van een tandkristal is veilig, pijnloos en wordt zonder boren bevestigd. U geeft aan op welke tand de swarovski tandkristal wordt geplaatst. Vervolgens wordt uw tand gereinigd en wordt er met een speciale gel een stukje ge-etst. Deze etsing geeft geen schade aan de natuurlijke tand. dit is vergelijkbaar met het plaatsen van een blokjes beugel. 
ook keuze uit figuurtjes wel online aanvragen.