Beyond Pearl White tandpasta mini

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪150‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

  

Travelsize 

Mag ook in de handbagage
bij Ryanair vluchten


De enige tandpasta
die echt witter maakt!

100%

Tevreden klanten!
Zichtbaar resultaat. 

Productinformatie

Deze tandpasta is ronduit het beste onderhoudsproduct voor uw stralende tanden. Pearlwhite tandpasta's geven de bescherming die uw normale tandpasta ook geeft, maar zorgt er daarnaast voor dat kleurstoffen actief worden afgebroken, zodat deze geen kans hebben zich weer in uw tandbeen te nestelen. De perfecte tandpasta die tanden daadwerkelijk witter houdt en maakt.

Een specialist kijkt niet naar hoe je een product fabriceert, maar hoe je een product zo kunt fabriceren dat het daadwerkelijk iets doet! Waarom? Omdat je alleen zo een werkend product krijgt. Pearl White tandpasta's hebben een samenstelling in ingrediënten die er voor zorgt dat kleurstoffen niet direct weer vat krijgen op het gebit en dus het liefst meteen afgebroken worden vóórdat ze het gebit weer "betreden" en zo het mooie resultaat bederven. Na iedere poetsbeurt ziet men weer dat mooie resultaat. Deze variant houdt tevens rekening met de dagelijkse gevoeligheid van uw tanden.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Hier kun je de exacte afmetingen van je product beschrijven of mensen helpen de juiste maat te kiezen.

Productdetails

Created with Sketch.

Advanced Whitening zegt het eigenlijk al. Het betekent eigenlijk dat er op een revolutionaire manier tanden witter gemaakt worden. Daar staat Beyond ook om bekend in de wereld. Beyond is op esthetisch gebied een wereldwijde speler en de absolute marktleider. Ze houden zich alleen bezig met tanden bleken, daarom mogen we van Beyond ook een specialistische tandpasta verwachten die voorbij stevent aan alle andere whitening tandpasta's. Deze tandpasta is niet vergelijkbaar met alle andere whitening tandpasta's zoals u die kent uit de lokale drogisterij.


Tandpasta's hebben bij ontvangst altijd een minimale houdbaarheidsdatum van 6 maanden!