BEYOND Pearl White Sensitive Tandpasta

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪150‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

 

2x

Bijna 2x zoveel inhoud
dan een normale tandpasta


De enige tandpasta
die echt witter maakt!

100%

Tevreden klanten!
Zichtbaar resultaat. 

Product informatie

Deze tandpasta is geschikt voor gevoelige tanden en ronduit het beste onderhoudsproduct voor uw stralende tanden. Pearlwhite tandpasta's geven de bescherming die uw normale tandpasta ook geeft, maar zorgt er daarnaast voor dat kleurstoffen actief worden afgebroken, zodat deze geen kans hebben zich weer in uw tandbeen te nestelen. De perfecte tandpasta die tanden daadwerkelijk witter houdt en maakt.


  • Perfecte dagelijkse verzorging
  • Kalmeert geïrriteerde zenuwen in uw tanden
  • Beschermt tegen de oorzaken van overgevoeligheid
  • Bevatten natrium fluoride & potassium nitraat
  • Voorkomt cariës
  • Frisse adem
  • Breekt verkleuring direct af door zijn unieke formule
  • Voorkomt de vorming van tandsteen
  • Dierproefvrij & bevat geen dierlijke ingrediënten
  • Made in the USA

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Hier kun je de exacte afmetingen van je product beschrijven of mensen helpen de juiste maat te kiezen.

Productdetails

Created with Sketch.

Advanced Whitening zegt het eigenlijk al. Het betekent eigenlijk dat er op een revolutionaire manier tanden witter gemaakt worden. Daar staat Beyond ook om bekend in de wereld. Beyond is op esthetisch gebied een wereldwijde speler en de absolute marktleider. Ze houden zich alleen bezig met tanden bleken, daarom mogen we van Beyond ook een specialistische tandpasta verwachten die voorbij stevent aan alle andere whitening tandpasta's. Deze tandpasta is niet vergelijkbaar met alle andere whitening tandpasta's zoals u die kent uit de lokale drogisterij.


Tandpasta's hebben bij ontvangst altijd een minimale houdbaarheidsdatum van 6 maanden!

Een specialist kijkt niet naar hoe je een product fabriceert, maar hoe je een product zo kunt fabriceren dat het daadwerkelijk iets doet! Waarom? Omdat je alleen zo een werkend product krijgt. Pearl White tandpasta's hebben een samenstelling in ingrediënten die er voor zorgt dat kleurstoffen niet direct weer vat krijgen op het gebit en dus het liefst meteen afgebroken worden vóórdat ze het gebit weer "betreden" en zo het mooie resultaat bederven. Na iedere poetsbeurt ziet men weer dat mooie resultaat. Deze variant houdt tevens rekening met de dagelijkse gevoeligheid van uw tanden.